Ritkán használt borotváim 5 - Gillette New Long Comb

Írta: Szekelya

A #RitkánHasználtBorotváim sorozatban talán utoljára lesz szó a Gillette New Long Comb-ról. Nem a borotvát nem fogom használni, hanem a hashtag-et vele kapcsolatban. Egészen rendben van a borotva, ma először BBS-re borotvált.

 

Egyelőre több igazgatással, mint szerettem volna, de vagy rendben lesz ez, vagy majd megteszi rohanós reggelek kapkodásához alkalmas nemodafigyelős borotvának.

 

Amikor sok igazgatásra van szükség, érdemes arra odafigyelni, hogy az extra kapirgálás során is mindig habon csússzon a penge. Erre a gondolatra már kaptam olyan kommenteket, hogy "az én borotvaszappanom úgy síkosít, hogy csúszós marad az arcom akkor is, ha már lehúztam róla a habot".

Asszem nem csak ez számít. Múltkor feltűnt, hogy miután leöblítem a habot erről a borotváról, semmennyi víz nem marad a borotvafej fogai között, tehát itt mégfontosabb odakenni egy kis habot. De különösen jó hatásfokú szappanok esetén is tartom, hogy borotvát csak habos arcon húzok. Mert megérdemlem.

 

Szereznem kell egy nyelet ehhez a New LC fejhez, most az Old Type-om Ball End nyelén lakik. Ha meglesz, bekerülhet a körforgásba. A játékot a Tech-el fogom folytatni.

 

 

Az eredeti bejegyzés és kommentjei.