Nöberu Amalfi

Írta: Bowapex

Soha ne mondd, hogy soha!

 

Ezt is megtanultam, amikor kipróbáltam a Nöberu legújabb borotvaszappan kreációját, az Amalfi-t. Mindig fenntartással kezeltem a virágillatú szappanokat és nem gondoltam volna, hogy valaha tetszeni fog valamelyik. Egészen mostanáig!

A Nöberu Amalfi az első pillanattól kezdve megfogott. Elképesztően jó illata van, amiben rózsa dominál, de megtalálható benne a levendula és a cédrus is. Ez a hármas kompozíció jelenleg mindent visz nálam. Egy nagyon friss, nyárias illat.

Az első kibontás után nem tudtam letenni. Naponta többször elővettem és csak szaglásztam :) Nagyon vártam a következő borotválkozást. A szantál és amber lime illatokat már ismerem és nagyon szeretem azokat is. A működésük tökéletes és az illatviláguk is bejött, de ez valami egészen más.

Újdonság, hogy nem csak krém, hanem keményszappan is készül belőle, ami lényegesen gazdaságosabb felhasználást tesz lehetővé. Ez azóta a többi illatnál is elérhető.

A borotválkozás frenetikus volt vele. A habképzés, síkosítás és ápolás is csillagos ötös. Ahogy elkezdtem habosítani, a rózsa illat még jobban életre kelt és mindent betöltött. Mintha egy rózsalugasban lennék. Nagyon szép krémes habot tudtam kreálni belőle, ehhez kellett a Proraso sörtéje is. A keményszappanokat mindig sörtével szeretem használni. Sokkal jobb habot tudok kreálni vele. Azóta a borotvakrémet is kipróbáltam, az élmény ugyanaz volt. Mivel lágyabb az állaga, sokkal óvatosabban kell felvenni a szappant. Elsőre sikerült annyi habot csinálnom, hogy az egész utcának elég lett volna. A krémet inkább szinti pamaccsal javaslom használatba venni.

 

Mindent összevetve ez egy nagyon ajánlott szappan! Vigyázni kell vele, mert addiktív, szinte naponta előveszem csak szaglászni és amikor lehet használom is. Kíváncsian várom a hozzá illő balzsamot is, szinte biztos hogy ki fogom próbálni.

 

Kellemes borotválkozásokat kívánok!

Bowapex